Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου

0 413

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το πρωί, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Το απόγευμα και ώρα 6, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού των Αγίων Τριών Ιεραρχών και θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλέιας κ. Ιερωνύμου, θα μεταβεί στο Αίγιο, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη του Αγίου Τρύφωνος στον ομώνυμο Ιερό Ναό Διακοπτού Αιγιαλείας.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, θα μεταβεί στην Καλαμάτα, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

 ————————————————————–

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Αμπελίων.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.