Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Θεοκλήτου

0 531

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου  το μεσημέρι, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, θα μεταβεί στην Λαμία και θα λάβει μέρος στην υποδοχή του ιερού σκηνώματος του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, στην Λιτάνευση έως τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στην Δοξολογία.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το πρωί, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Το απόγευμα, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το πρωί, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.

Από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, θα βρίσκεται στην Κύπρο μετά του Πρωτοσυγκέλλου, επισήμως προσκεκλημένος του Υπουργείου Τουρισμού της Κύπρου για θέματα που αφορούν στον προσκυνηματικό τουρισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.