Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου

0 1.199

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Γ΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσομηλιάς.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 6.30 μ.μ., θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβ. Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ στην ακολουθία του Εσπερινού, στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως), 7 Απριλίου το πρωί, θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβ. Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Στις 6.30 μ.μ., θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβ. Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ στην ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

——————————————————————

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία της Γ΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Ελαφίου.

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 7 Απριλίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr