Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου

0 427

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου το απόγευμα, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, επ’ ευκαιρία της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Παραμυθίας».

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το πρωί, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσεβίου, επ’ ευκαιρία της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Παραμυθίας».

Το απόγευμα, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνασταντίνου και Ελένης Καρδίτσας, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.

Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου το πρωί, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνασταντίνου και Ελένης Καρδίτσας, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου το πρωί, θα λάβει μέρος στην έκτακτη συνεδρία της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στο εν Αθήναις Συνοδικό Μέγαρο με μoναδικό θέμα συζητήσεως: «Εκκλησία και ”θέσπιση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου”».

——————————————————————————

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό  Ναό Αγίας Κυριακής Νέας Ζωής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr