Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου

0 203

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού των Θεοφανείων, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά. Προ της απολύσεως θα τελέσει την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Προ της απολύσεως θα τελέσει την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων. Λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην γέφυρα της Διάβας δεν θα πραγματοποιηθεί κατά την εφετινή χρονιά η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο αγιασμός των Υδάτων του Πηνειού ποταμού.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο Ιερό Ησυχαστήριο του Τιμίου Προδρόμου (μετόχιο της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr