Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

0 530

Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

26 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή

Γενικός Σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί των Δημοσίων ,Δημοτικών ,Ιδιωτικών Καταστημάτων & των Καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Τραπεζών και κατοικιών μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

-Ομιλίες από ομιλητές σε συγκεντρώσεις σε σχολεία Α/βάθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης για την σημασία της μεγάλης Εθνικής Επετείου.

27 Οκτωβρίου 2007 – Ημέρα Σάββατο

-Φωταγώγηση των Δημοσίων ,Δημοτικών και Ιδιωτικών Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

28 Οκτωβρίου 2007 – Ημέρα Κυριακή

Ώρα 08.00 – Έπαρση της Σημαίας στην πλατεία Δημαρχείου.

Ώρα 10.30 – Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ

Προσέλευση επισήμων στη Δοξολογία μέχρι 10.15 ΄.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας μέσα στον Ιερό Ναό θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας με ομιλητή τον Δ/ντή του Β΄ Δημοτ. Σχολείου Καλαμπάκας κ. Κων. Πρεβέντη.

Ώρα 11.00 – Επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ και κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων.

Μετά την κατάθεση Στεφάνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των υπέρ πατρίδος Πεσόντων και ανάκρουση του εθνικού ύμνου από χορωδία μαθητών .

Ώρα 12.00 – Παρέλαση των μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης ,των Προσκόπων και Οδηγών ,της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος στο χώρο της πλατείας Δημαρχείου.

 

 

Μετά το τέλος της Παρέλασης θα ακολουθήσει δεξίωση των τοπικών αρχών και των κατοίκων του Δήμου στο Δημαρχείο Καλαμπάκας .

Δοξολογία και παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου με ευθύνη των Προέδρων των Τοπικών συμβουλίων .

Ομιλητές στα Δημοτικά Διαμερίσματα ορίζονται από τους Διευθυντές των σχολείων.

Όσοι σύλλογοι και σωματεία επιθυμούν να καταθέσουν Στεφάνι καλούνται να το δηλώσουν μέχρι 14.30 της 25ης Οκτωβρίου 2007 (τηλέφωνο 2432022346) στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου κ. Τάκο Γεώργιο ,ο οποίος ορίζεται και υπεύθυνος των εκδηλώσεων.

Καλαμπάκα 22-10-2007

Ο Δήμαρχος

Μπουτίνας Βύρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr