Το ΠΑΣΟΚ βγήκε παγανιά για συνδρομές

Εν μέσω της σοβαρότερης οικονομικής κρίσης που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες, το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται και πάλι στα μέλη και στους φίλους του και ζητά να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους στο κόμμα για την ανανέωση της κάρτας μέλους ή φίλου.

0 517

Εν μέσω της σοβαρότερης οικονομικής κρίσης που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες, το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται και πάλι στα μέλη και στους φίλους του και ζητά να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους στο κόμμα για την ανανέωση της κάρτας μέλους ή φίλου. Εν μέσω της σοβαρότερης οικονομικής κρίσης που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, μικρομεσαίοι κ.ά., η οποία είναι απόρροια και του Μνημονίου  και του πρόσφατα ψηφισθέντος Μεσοπρόθεσμου, το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται και πάλι στα μέλη και στους φίλους του και ζητά να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους στο κόμμα για την ανανέωση της κάρτας μέλους ή φίλου.

Στις προσωπικές επιστολές που έχουν σταλεί σε μέλη και “φίλους” τους κόμματος, ο κ. Καχριμάκης καλεί όλους τους παραπάνω να ανανεώσουν την κάρτα τους η οποία όπως υποστηρίζει έχει ουσιαστική αλλά κι συμβολική αξία.
Το kalabakacity.gr δημοσιεύει μια τέτοια επιστολή που εστάλη σε μέλος – φίλο του κόμματος για δείτε τι αναγράφεται και τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι διάφορες “τάξεις” ανθρώπων για να συνεισφέρουν στο κόμμα.
Επίσης πέρα αυτών των ποσών όποιος επιθυμεί π.χ ελεύθεροι επαγγελματίες αντί των 36 ευρώ για τον χρόνο μπορούν να δώσουν 1000 ευρώ. Έτσι για να στηρίξουν το κόμμα!
Πάντως έχουμε μια απορία. Πόσοι άραγε σε όλοι την Ελλάδα θα ανανεώσουν την κάρτα τους;

pasok_syn1

pasok_syn2

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.