Το ΠΑΜΕ την Δευτέρα στην ΔΕΗ Τρικάλων – Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους απεργούς από κάθε χώρο και κλάδο δουλειάς, Υπηρεσίες,

0 66

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους απεργούς από κάθε χώρο και κλάδο δουλειάς, Υπηρεσίες,

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους απεργούς από κάθε χώρο και κλάδο δουλειάς, Υπηρεσίες,  που ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις απειλές και συμμετείχαν στη σημερινή πανελλαδική-πανεργατική απεργία.

Χαιρετίζουμε όλος τους εργαζομένους, άνεργους, γυναίκες, τους νέους και τις νέες, συνταξιούχους, τους φτωχούς αγρότες του Νομού μας, τους αυτοαπασχολούμενους, που έδωσαν δυναμικό και αγωνιστικό παρών στις μαζικές, μαχητικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Πόλη των Τρικάλων και της Καλαμπάκας.

Για να μη γίνει η ασφάλιση κουφάρι, για να μη μετατραπούν οι συντάξεις σε επιδόματα κηδείας, για να μη γίνουν οι παροχές υγείας και πρόνοιας εμπόρευμα για λίγους και εκλεκτούς. Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τα καλέσματα για εθνική συναίνεση, εθνική ομοψυχία.

Είναι σχεδιασμοί που στόχο έχουν να σκορπίσουν την αδράνεια στους εργαζόμενους, να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου ώστε να διαλύσουν χωρίς αντιστάσεις ότι έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση. Η συναίνεση που επιδιώκουν κυβέρνηση, θεσμοί, ΕΕ σημαίνει πλήρη υποταγή της εργατικής τάξης και του λαού στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει και ενισχύει όλους του αντιασφαλιστικούς νόμους που ψηφίστηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ετοιμάζεται να φέρει νέες περικοπές σε παροχές και συντάξεις, να διαλύσει εκ βάθρων το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, να το παραδώσει στα νύχια των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων της Υγείας.

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στο Νομό μας καλεί κάθε συνδικάτο, σωματείο, καλούμε όλα τα ΔΣ των σωματείων να συνεχίσουν ακόμα πιο αποφασιστικά τη συζήτηση με τους εργαζόμενους για την οργάνωση της πάλης, για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη διάσωση των συντάξεων και των ασφαλιστικών ταμείων από την επίθεση του κεφαλαίου. Να απαντήσουμε στο νέο γύρο επίθεσης που προετοιμάζεται στους μισθούς, στις ομαδικές απολύσεις.

Καλούμε εργατικά σωματεία, μέλη των Δ.Σ. των σωματείων και συνδικάτων, εκλεγμένους στο Μαζικό κίνημα, εργαζόμενους, συνταξιούχους, να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, που οργανώνουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι της Ομοσπονδίας «η Άνοιξη» στο νομό μας, αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 7 Δεκέμβρη στις 10.30 το πρωί, μπροστά στην ΔΕΗ Τρικάλων.

Μέσα στον αγώνα βρίσκεται η πραγματική ελπίδα που μπορεί να αποτρέψει μέτρα, να αποσπάσει κατακτήσεις, να μην βρεθεί κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη, κανένα σπίτι χωρίς Νερό, να μην κοπεί σε κανέναν το Ρεύμα!!

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα σε διαρκή επαγρύπνηση για να ματαιώσουμε το νέο έγκλημα! Κλιμακώνουμε τον αγώνα πιο δυνατά πιο αποφασιστικά!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.