Το νέο χρώμα Vitex με TEFLON στο κατάστημα « ΠΑΠΠΑΣ » στην Καλαμπάκα

0 213

Στο κατάστημα “ΠΑΠΠΑΣ” της Καλαμπάκας για πρώτη φορά στην Ελλάδα & Κύπρο αποκλειστικά από την Vitex το νέο χρώμα με TEFLON!

Στο κατάστημα “ΠΑΠΠΑΣ” της Καλαμπάκας για πρώτη φορά στην Ελλάδα & Κύπρο αποκλειστικά από την Vitex το νέο χρώμα με TEFLON!

Ανώτερη αντοχή
Ανώτερη προστασία από λεκέδες
Εύκολο καθαρισμό
Ανώτερη αντίσταση σε σκόνες/κάπνα

Η Vitex εγκαινιάζει τη νέα εποχή στο χρώμα σε στρατηγική συνεργασία με την παγκόσμια ηγέτιδα χημική βιομηχανία ChemoursTM, που αποτελεί τη συνέχεια του τομέα εξειδικευμένων χημικών της εταιρείας DuPontTM, προσφέρoντας αποκλειστικά στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης το νέας γενιάς ματ πλαστικό χρώμα Vitexμε TeflonTM με τεχνολογία προστασίας επιφανειών TeflonTM.

Με παγκόσμια παρουσία πάνω από 70 χρόνια, η τεχνολογία TeflonTM είναι διεθνώς γνωστή με τεράστιο αριθμό καινοτόμων εφαρμογών σε οικιακά και βιομηχανικά προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία TeflonTM πατήστε εδώ

Η τεχνολογία προστασίας επιφάνειας TeflonTM δημιουργεί μία επιφάνεια προστασίας στο χρώμα προσδίδοντας ανώτερη αντοχή και ενισχυμένη ανθεκτικότητα στην απορρόφηση κοινών οικιακών λεκέδων, με αποτέλεσμα να μπορούν πιο εύκολα να αφαιρεθούν ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ταυτόχρονα η αντιστατική επιφάνεια προστασίας απωθεί και μειώνει την εναπόθεση σκόνης, κάπνας και άλλων ρύπων.

Η αφαίρεση των λεκέδων γίνεται με μαλακό βρεγμένο πανί και σαπούνι ή ήπια οικιακά καθαριστικά.

Teflon 1

Η καινοτομία της τεχνολογίας TeflonTM με την εγγύηση της ποιότητας Vitex κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ευχάριστη προσφέροντας στο χώρο σας απόλυτη προστασία, ανώτερη αντοχή και ανθεκτικότητα, ευκολία καθαρισμού και άψογο μακροχρόνιο αποτέλεσμα με το κορυφαίας ποιότητας ματ πλαστικό χρώμα. Για τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του Vitexμε TeflonTM πατήστε εδώ.

Teflon 2

ΤEFLON™ is a trademark of THE CHEMOURS COMPANY FC,LLC used under sublicense by VITEX – Yannidis Bros

Βρείτε το Vitexμε TeflonTM στο κατάστημα “Παππάς” στη Καλαμπάκα στην οδό Τρικάλων 132 ή στο 2ο χλμ. της Διάβας – Καλαμπάκας.

Στην επιχείρηση ΠΑΠΠΑΣ επίσης θα βρείτε οικοδομικά υλικά, εργαλεία, είδη υγιεινής, χρώματα, μονωτικά, κ.α πολλά..

Αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες και στα πιο δύσκολα μέρη.

Τηλ. 24320 75100.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.