Το μήνυμα είναι σαφές… είπε η Χαρά Ξάνθη

0 725

Πυρά» κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου της Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Χαρά Ξάνθη, μιλώντας στην εκπομπή του ράδιο ΖΥΓΟΣ FM100 «Χαμηλές Πτήσεις».

Η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, αφού αρχικά επεσήμανε πως οι πολίτες πρέπει να αξιολογούν πέραν από τα κόμματα και τα πρόσωπα, ανέφερε πως στην επιλογή των προσώπων, ο Τρικαλινός λαός πρέπει να επιλέξει ανθρώπους από τον λαό για τον λαό!!

Αναφέρθηκε συνοπτικά στο κυβερνητικό έργο σηκώνοντας το λάβαρο «αν θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω» και εξαπέλυσε σφοδρά πυρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας θρίλερ το σενάριο να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

«Τον Τσίπρα τον δοκιμάσαμε, είδαμε ότι είναι ανίκανος, είδαμε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πατώσει την χώρα μας και να την φτάσει σε σημείο που καμία άλλη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση και μετά δεν κατάφερε να την φέρει τόσο χαμηλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χαρά Ξάνθη και προσέθεσε πως ευελπιστεί ο Ελληνικός λαός έστω και την τελευταία στιγμή θα επιλέξει και θα σκεφτεί με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για το μέλλον των παιδιών μας, την συνέπεια και την σταθερότητα.

Εν κατακλείδι, η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Χαρά Ξάνθη, απηύθυνε στους ψηφοφόρους κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, για να κάνουν την κυβέρνηση της ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.