Το φαινόμενο Καϊλή – Γράφει ο Σόλων Κωτούλας

0 769

Τα καταφέραμε πάλι και γίναμε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο! Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Εύα Καϊλή, συνελήφθη από την Βελγική Αστυνομία για παράνομο χρηματισμό και ξέπλυμα μαύρου χρήματος … για να προωθεί θέματα του Κατάρ.

Του Ανθελληνικού και φιλοτουρκικού Κατάρ!

Απλά, γρήγορα και εντυπωσιακά. Χωρίς ντροπή και με απύθμενο θράσος!

Για να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά, πως οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουμε κοντή μνήμη, ενθουσιαζόμαστε γρήγορα και γιατί όχι; Έχουμε χαμηλό μορφωτικό επίπεδο!

Ενθουσιαζόμαστε εύκολα από την βιτρίνα, την διαφήμιση, το περίβλημα και παραμελούμε το περιεχόμενο και την ουσία. Συνεχώς και σταθερά ψηφίζουμε αεριτζήδες με ανύπαρκτα αλλά πολυδιαφημιζόμενα προσόντα, ανθρώπους που δεν εργάστηκαν ποτέ, που δεν είχαν δυνατότητες να κάνουν καριέρα, που δεν μορφώθηκαν, που δεν μπήκαν στη βάσανο της δημιουργίας καλής οικογενείας, φούσκες που ζουν απομυζώντας τον ιδρώτα των άλλων. Κανονικά παράσιτα!

Μετά βέβαια μετανιώνουμε για τις επιλογές μας και κλαίμε για το κακό που μας βρήκε!

Πρέπει να παραδειγματιστούμε από τα αντανακλαστικά και την ταχύτητα της Βελγικής δικαιοσύνης.

Πραγματικά υποδειγματική και ταχύτατη. Και όχι όπως στην Πατρίδα μας που μετά από πολλούς μήνες (για να προλάβουν να εξαφανιστούν τα στοιχεία) και μετά από πολιτικολογίες, καταγγελίες, δηλώσεις, και εξεταστικές επιτροπές, παραγράφονται τα πάντα!!!

Κάποια στιγμή τα παθήματα, ας μας γίνουν μαθήματα!

Είναι καιρός λοιπόν, όλοι μας πριν ψηφίσουμε, να προβληματιζόμαστε, να σκεφτόμαστε και να επιλέγουμε με ορθολογικά κριτήρια τους καλύτερους είτε από την κεντρική πολιτική σκηνή, είτε από την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΣΟΛΩΝ ΚΩΤΟΥΛΑΣ
Ιατρος Παθολόγος
Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε
Υποψήφιος Δήμαρχος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr