Το Επί Σταγών ανεβάζει το έργο της Άγκαθα Κρίστι “Δέκα Μικροί Νέγροι”

0 1.788

Το Θεατρικό Εργαστήρι ΄΄ Επί Σταγών ΄΄ φέρνει επί σκηνής ένα αριστούργημα της αστυνομικής λογοτεχνίας, με αίσθηση θαυμασμού για την επινοητικότητα της συγγραφέως.

Η παράσταση “Δέκα Μικροί Νέγροι” της Αγκάθας Κρίστι αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα θεατρικά έργα μυστηρίου. Μέσα από μια ατμοσφαιρική πλοκή και πολύπλοκους χαρακτήρες, η Κρίστι δημιουργεί έναν κόσμο γεμάτο ένταση και ανατροπές.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Όταν η βενζινάκατος, άδεια πια, απομακρυνόταν από το νησί του Νέγρου, κανείς δεν ανησύχησε. Δέκα άνθρωποι, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, καλεσμένοι ενός αγνώστου αμφιτρύωνα, υπολόγιζαν σε διακοπές λίγων ημερών, που θα τους έμεναν αλησμόνητες. Ωστόσο, ο φιλόξενος ιδιοκτήτης του ερημικού νησιού απέφυγε να κάνει την εμφάνισή του και μόνο το βράδυ θα επεδίωκε μια κάπως ιδιόρρυθμη επαφή με τους καλεσμένους του. Μια χαώδης φωνή, που εκτόξευε κατηγορίες για τους δέκα ανυποψίαστους κοσμοπολίτες, θα πλημμύριζε το σαλόνι, όπου βρίσκονταν μαζεμένοι και θα έσπερνε την ανησυχία και αργότερα τον τρόμο, καθώς ένας από τους καλεσμένους θα έπεφτε νεκρός! Ήταν ο πρώτος!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Τρίτη 14, Τετάρτη 15, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 και ώρα 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr