Το Αγιάν και το Παρίσι θα επισκεφθεί ο Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων – Οι προγραμματισμένες δράσεις

O Σύλλογος Αδελφοποιημένων πόλεων Καλαμπάκας διοργανώνει πενθήμερο ταξίδι στην Γαλλία
με επίσκεψη στην αδελφοποιημένη πόλη Le Haillan και το Παρίσι

0 159

O Σύλλογος Αδελφοποιημένων πόλεων Καλαμπάκας διοργανώνει πενθήμερο ταξίδι στην Γαλλία
με επίσκεψη στην αδελφοποιημένη πόλη Le Haillan και το Παρίσι

O Σύλλογος Αδελφοποιημένων πόλεων Καλαμπάκας διοργανώνει πενθήμερο ταξίδι στην Γαλλία
με επίσκεψη στην αδελφοποιημένη πόλη Le Haillan και το Παρίσι την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη ή την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη 2014 για την γνωριμία μας με την καινούργια Δημοτική αρχή.

Επίσης ξεκινάει η καινούργια ατζέντα δραστηριοτήτων με την καινούργια επιτροπή αδελφοποίησης της γερμανικής πόλης Schwabach στην οποία εξακολουθεί να είναι πρόεδρος η κα Monika Heinemann μαζί με την Ελληνίδα κα Μπούση Ελένη και προτείνονται αρκετές δραστηριότητες όπως φαίνονται στην επισυναπτόμενη επιστολή.

Επίσης διοργανώνεται απογευματινή εκδήλωση παρουσίασης των χειροτεχνημάτων της ομάδας πλεκτικής και ραπτικής του Συλλόγου μας σε ξενοδοχείο της πόλης μας,την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014.

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για την εκδρομή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας,στο Ναύπλιο και στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 21-22/6/2014.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε οποιδήποτε απο αυτές τις δράσεις ας επικοινωνεί με
την πρόεδρο του Συλλόγου Παπαθανασίου Έλλη στο τηλέφωνο 6944465840
και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Αλέκο Θοδωρή-Μιχαλίτση Δημήτριο-Μπερτέ Γιώργο-Γραββάνη Ηλία-Σιάχο Αχιλλέα-Ζυγολάνη Όλγα-Τρύπα Μάγδα.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή από την καινούργια επιτροπή Αδελφοποίησης της Γερμανικής πόλης Schwabach.

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε!
Αγαπητή Έλλη!

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Επιτροπής Αδελφοποίησης Καλαμπάκας – Σβάμπαχ θα θέλαμε πρώτα να σας γνωστοποιήσουμε τη νέα σύνθεση της Διοικητικού Συμβουλίου μας η οποία έχει όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο σχετικό έγγραφό μας. Χαιρόμαστε για τη συνεργασία μαζί σας και με τους συνεργάτες σας προς όφελος της αδελφοποίησης των δυο δήμων.

Από τώρα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 23 Ιουλίου 2015 στα πλαίσια της πανήγυρης των δημοτών στο Σβάμπαχ θα εορτασθούν τα εξής ιωβηλαία:

40 χρόνια της αδελφοποίησης με το Les Sables d´ Olonne στη Γαλλία και
30 χρόνια σχέσεων με το δήμο Gossas Senegal.

Με αφορμή αυτές τις γιορτές θα χαρούμε εάν θα μπορούσαμε να σας καλωσορίσουμε εδώ στο Σβάμπαχ μαζί με εκπροσώπους τού Δημαρχείου.

Επίσης η Εθελοντική Πυροσβεστική Σβάμπαχ θα γιορτάσει ένα ιωβηλαίο και μάλιστα τα 150 χρόνια.
Η τελετή τού ιωβηλαίου θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου 2015. Θα χαρούμε εάν μπορούσαμε να καλωσορίσουμε μια μικρή αντιπροσωπεία τριών ατόμων τής Πυροσβεστικής Καλαμπάκας εδώ στο Σβάμπαχ.

Ευχαρίστως δεχόμαστε την προσφορά τού καθηγητή κ, Κων/νου Παπαγιαννόπουλου του 1ου Γυμνασίου Καλαμπάκας με στόχο την ανταλλαγή μαθητών. Ήδη ήλθαμε σε επαφή με το Οικονομικό Σχολείο / Επαγγελματική Σχολή. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά σύντομα.

Εκτός αυτού η Δημοτική Επιχείρηση Σβάμπαχ προσφέρει μια 2-μηνη πρακτική εξάσκηση για τεχνικές ή εμπορικές επαγγελματικές εκπαιδεύσεις καθώς και το Δημοτικό Νοσοκομείο Σβάμπαχ θέσεις για γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.