Το “έκαψαν” οι γυναίκες στην Θεόπετρα στην “Ημέρα της Γυναίκας”

Το έκαψαν στην κυριολεξία οι γυναίκες που γιόρτασαν την Ημερά τους το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην Θεόπετρα Καλαμπάκας.

0 166

Το έκαψαν στην κυριολεξία οι γυναίκες που γιόρτασαν την Ημερά τους το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην Θεόπετρα Καλαμπάκας.

Το έκαψαν στην κυριολεξία οι γυναίκες που γιόρτασαν την Ημέρα τους το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην Θεόπετρα Καλαμπάκας. 

Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας οργάνωσε με επιτυχία για ακόμα μια χρονιά την εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας την οποία τίμησαν γυναίκες από την Θεόπετρα, την Καλαμπάκα και την γύρω περιοχή.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Παπακώστας ο οποίος έδωσε τις καλύτερες ευχές σε όλες ενώ η πρόεδρος της Θεόπετρας κα Σάντυ Αντωνίου πέρα από τις ευχές σε όλες τις παρευρισκόμενες τόνισε την σημασία της ημέρας και τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία.

Χαιρετισμό και πολλές ευχές έδωσε και η κα Σούλα Μπακάλη – Τότη Γραμματέας του Συλλόγου.

Η βραδιά κύλησε με χορό έως το πρωί… από τους Dj’s της πόλης μας Άγγελο Σγάρα και Σάκη Αργύρη που δεν άφησαν καμία γυναίκα στην καρέκλα της ταβέρνας “Θεόλιθος”….

theopetra IMG 0956

theopetra IMG 0992

Επάνω η κα Σάντυ Αντωνίου πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θεόπετρας με τον κ. Δημήτρη Παπακώστα πρόεδρο του Συλλόγου

theopetra IMG 0973

Επάνω οι Άγγελός Σγάρας και Σάκης Αργύρης στις μουσικές επιλογές της βραδιάς…

theopetra IMG 0958theopetra IMG 0962

theopetra IMG 0952

theopetra IMG 0963theopetra IMG 0964theopetra IMG 0965theopetra IMG 0967theopetra IMG 0979theopetra IMG 0986theopetra IMG 0996theopetra IMG 1003theopetra IMG 1014

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.