Τις μπάρες των διοδίων σήκωσε το κίνημα “δεν πληρώνω”

Τις μπάρες των διοδίων σε όλες τις εθνικές οδούς της χώρας σήκωσαν τα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω». Η ελεύθερη διέλευση άρχισε στις 12:00 και κορυφώθηκε στις 15:00, ενώ σε κάποιες περιοχές συνεχίστηκε μέχρι τις 17:00.

0 250

Τις μπάρες των διοδίων σε όλες τις εθνικές οδούς της χώρας σήκωσαν τα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω». Η ελεύθερη διέλευση άρχισε στις 12:00 και κορυφώθηκε στις 15:00, ενώ σε κάποιες περιοχές συνεχίστηκε μέχρι τις 17:00. Τις μπάρες των διοδίων σε όλες τις εθνικές οδούς της χώρας σήκωσαν τα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω». Η ελεύθερη διέλευση άρχισε στις 12:00 και κορυφώθηκε στις 15:00, ενώ σε κάποιες περιοχές συνεχίστηκε μέχρι τις 17:00.

Πολίτες και εκπρόσωποι φορέων της Πελοποννήσου συγκεντρώθηκαν σε όλους τους σταθμούς διοδίων, από το Μάναρι Ασέας ως και τον Ισθμό, σηκώνοντας τις μπάρες ώστε να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα μοίρασαν ενημερωτικό φυλλάδιο του κινήματος «Δεν πληρώνω».

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε και στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης και Λεπτοκαρυάς Πιερίας, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

Στις Αφίδνες, τα μέλη του «δεν πληρώνω» ζήτησαν να καταργηθούν οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί και έχουν τη λογική της προπληρωμής, ενώ ανέφεραν ως παράδειγμα της αδικίας πως οι κάτοικοι της περιοχής του Ωρωπού πληρώνουν κάθε χρόνο 1.500 με 1.700 ευρώ για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Ρέππας επανέλαβε πως το κίνημα «δεν πληρώνω» αποτελεί περίπτωση ανομίας. «Δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στον κίνδυνο της διεθνούς ανυποληψίας και της περιθωριοποίησης, γιατί εκεί οδηγείται μια χώρα με ταυτότητα ανομίας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr