Την βασιλόπιτα έκοψε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

0 208

Με τις ευλογίες των Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομου και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητου, συνοδευομένων από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο και ιερείς των Μητροπόλεων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, παρουσία του Διευθυντή κ. Χρήστου Τρικάλη, των Προϊσταμένων των τμημάτων, διοικητικών υπαλλήλων και εκπαιδευτικών που υπηρετούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μιχάλης Λάππας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Αθανάσιος Ξάφος, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κα. Δήμητρα Παπανδρέου, κ. Βασίλειος Νάστος, κ. Ιωάννης Ζορμπάς και τα μέλη του ΠΥΣΠΕ Τρικάλων κα. Γεωργία Καλλιτσουνάκη, κ. Δητήτριος Νούλας, κ. Αθανάσιος Αρσένης και κ. Δημήτριος Μπαρμπάτσης.

Οι Σεπτός Ιεράρχης κ. Θεόκλητος απηύθυνε ολόθερμες και πατρικές ευχές για το Νέο Έτος με υγεία και Θεία ευλογία, εξήρε δε το έργο της Διεύθυνσης, εκπαιδευτικό και κοινωνικό, και ευχήθηκε κάθε πρόοδο.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τρικάλης, ευχαρίστησε αρχικά τους Σεβασμιοτάτους Μητροπολίτες για την παρουσία τους και τόνισε την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Διεύθυνσης και των δύο Μητροπόλεων. Έπειτα ευχήθηκε σε όλους όσοι παρέστησαν, καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά με υγεία, δύναμη κι ευημερία!

Το φλουρί έτυχε στη εκπαιδευτικό Αριέττα Μπλούνα.

Ευχάριστη παρουσία στη σημερινή εκδήλωση ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΣΤ1 τμήματος  του 33ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κα. Καλλιάγρα Όλγα για έναν ιδιαίτερο λόγο. Προσέφεραν στον Διευθυντή και στους Σεβασμιοτάτους Μητροπολίτες το ημερολόγιο που έφτιαξαν στο πλαίσιο συνεργασίας με το 1ο Ειδικό Σχολείο Τρικάλων, κατάθεση ψυχής, αφού αποτελείται από έργα των παιδιών δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία της φιλίας και της αλληλεγγύης!

Καλή κι ευλογημένη Χρονιά!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr