Την Τετάρτη η απόφαση για τα Τέμπη

Δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για τη λειτουργία των Τεμπών, ενόψει των εορτών του Πάσχα και της εξόδου των εκδρομέων.

0 168

Δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για τη λειτουργία των Τεμπών, ενόψει των εορτών του Πάσχα και της εξόδου των εκδρομέων.

Δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για τη λειτουργία των Τεμπών, ενόψει των εορτών του Πάσχα και της εξόδου των εκδρομέων. Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, γνωστοποίησε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε ευρεία σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Υπογράμμισε ότι ο δρόμος των Τεμπών θα δοθεί σε χρήση όταν θα είναι απολύτως ασφαλής και πρόσθεσε ότι το υπουργείο εκτιμά ότι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος μέχρι το Πάσχα, καθώς οι βασικές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και επιπρόσθετα έχουν ληφθεί περισσότερα και αυστηρότερα μέτρα για τη λειτουργία του.Πάντως ο Γ. Μαγκριώτης διευκρίνισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την Τετάρτη αφού συνυπολογιστεί η άποψη των επιστημόνων και των φορέων της περιοχής.

Παράλληλα, επισήμανε ότι εργασίες που γίνονται τώρα θα έπρεπε να είχαν γίνει μέχρι τις 5 Μαρτίου 2009, αποδίδοντας ευθύνες στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και στους εργολάβους. Ωστόσο, σημείωσε ότι καθυστέρηση υπήρξε και στην έναρξη εργασιών για την ασφάλεια.

 

Ελευθεροτυπία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.