Την παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων» ανεβάζει το ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ

0 1,444

Την εξαιρετική κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων», ένα έργο με διεθνή καριέρα και τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε, παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας.

“Η κωμωδία είναι απλώς ένας αστείος τρόπος να είσαι σοβαρός”

Kάθε Τετάρτη ο υπερόπτης Πιέρ, μεγαλοεκδότης στο επάγγελμα, διοργανώνει με τους φίλους του ένα «Δείπνο Ηλιθίων». Σε αυτό το δείπνο ο καθένας καλεί τον πιο ηλίθιο άνθρωπο που έχει συναντήσει μέσα στη βδομάδα και στο τέλος αυτός που έχει φέρει τον πιο χαζό προσκεκλημένο ανακηρύσσεται νικητής. Μια ανατροπή όμως στο δείπνο αυτής της Τετάρτης θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Ο Πιέρ παθαίνει ξαφνικά λουμπάγκο και έτσι δεν καταφέρνει να ειδοποιήσει τον “ηλίθιο” Φρανσουά για την ακύρωση του δείπνου. Ο αγαθός Φρανσουά, υπάλληλος της τοπικής εφορίας και κατασκευαστής μικρογραφιών μεγάλων έργων με σπίρτα, καταφθάνει στο σπίτι του Πιέρ.  Κι από δω αρχίζουν οι ανατροπές! Ο Φρανσουά, με την αφελή κι αθώα λογική του, προκαλεί μία σειρά από «συμφορές», και μέσα σε λίγη ώρα, αποδομεί άθελά του τον «πολύ» Πιερ Μπροσάν, που τον αναγκάζει στο τέλος να αναρωτηθεί… Ποιός είναι ο ηλίθιος τελικά;

Το μέτρο και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο έργο από τους ανθρώπους του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών»  αποτελούν τη συνταγή για μια όμορφη θεατρική βραδιά.

Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας

Σάββατο, Κυριακή 24 & 25 Νοεμβρίου και ώρα 21:00

Πέμπτη, Παρασκευή 29 & 30 Νοεμβρίου  και ώρα 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στηρίζουν

Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας

ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.