Την Ημέρα της Αστυνομίας γιόρτασε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εκδήλωση για τον εορτασμό της “Ημέρας της Αστυνομίας” και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή

0 249

Εκδήλωση για τον εορτασμό της “Ημέρας της Αστυνομίας” και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή

Εκδήλωση για τον εορτασμό της “Ημέρας της Αστυνομίας” και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή με μέριμνα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος. Επίσης αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος Βασίλειος Χαλάτσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Παναγιώτης Ντζιοβάρας υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν o Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς Υποστράτηγος Αντώνιος Βιτεντζάκης, ο Υπαρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Τσαλίκης, ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μιχαλάκης κι η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας κα. Ρουμπίνη Λεονταρή.

Παραβρέθηκαν, ακόμη, ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι αστυνομικοί, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και μεγάλος αριθμός αστυνομικών και πολιτών.

4

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.