Την επιστημονική της έρευνα παρουσίασε η Τρικαλινή Δρ. Κωνσταντίνα Κατσέλα στην Σουήδια

0 541

Την πρωτότυπη Διδακτορική Διατριβή και επιστημονική έρευνα παρουσίασε η Δόκτωρ (Ph.D.) πλέον Κωνσταντίνα Κατσέλα στο επιστημονικό πεδίων των “City Logistics”, κόρη του πρώην διευθυντή Τρικάλων Αχιλλέα Κατσέλα.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο πανεπιστήμιο του Lund της Νοτιας Σουηδίας με την εξεταστική επιτροπή να αποτελείται από αναγνωρισμενους καθηγητές στο χώρο, ενώ αντίπαλος ήταν ο διακεκριμένος καθηγητής Hans Quak. Βασικός στόχος της εκπόνησης της είναι η δημιουργία βιώσιμων αλυσίδων εφοδιασμού για τις αστικές περιοχές και πόλεις και η δημιουργία πόλεων με μηδενικές εκπομπες ρυπων.

Αντίγραφο της διατριβής θα δωριθεί στην Εθνική Βιβλιοθηκή Ελλάδος.

Την πρωτότυπη επιστημονική της έρευνα θα συνεχίσει στη Σουηδια όπου και διαμένει μόνιμα. Παράλληλα συνεχίζει την αποδεδειγμενη/αναγνωρισμενη πορεια της στο χώρο της τέχνης που αποτελείται από πολυάριθμες εκθέσεις σε Ευρώπη και Αμερική, κάλυψη από ΜΜΕ και social medias, εκπροσώπησεις από αρκετές γκαλερί με πιο σημαντική αυτη της Agora Gallery από τη Νέα Υόρκη και φυσικά αρκετές υποψηφιότητες για παγκόσμια βραβεία τέχνης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.