Τηλεφωνική απάτη κόστισε χιλιάδες ευρώ σε ηλικιωμένη στο Γριζάνο Τρικάλων

Για τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Καστράκι σχετικά με απατεώνες

0 360

Για τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Καστράκι σχετικά με απατεώνες

Για τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Καστράκι σχετικά με απατεώνες  που προσπαθούσαν να δια τηλεφώνου να εξαπατήσουν ανθρώπους και να αποσπάσουν χρήματα, γράψαμε σε σχετικό ρεπορτάζ.

Παρόμοιο ρεπορτάζ με παθούσα μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Γριζάνο, αναγράφει το krinitrikalon.gr και αναδημοσιεύουμε για να έχουμε το νου μας και να γίνει η σχετική ενημέρωση προς όλα τα μέλη της οικογενείας…

Το ρεπορτάζ:

Κατά καιρούς και πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία έδωσε και συνεχίζει να δίνει συμβουλές για την προστασία των πολιτών από εξαπάτηση. Δεν είναι και λίγα τα περιστατικά που έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και σε επίπεδο νομού και τοπικά που σχετίζονται με την εξαπάτηση κυρίως ηλικιωμένων ατόμων.

Μια τέτοια ιστορία έρχεται να απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές, μετά την καταγγελία μιας 76χρονης από το Γριζάνο Τρικάλών που έπεσε θύμα εξαπάτησης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που αποκόμισε η ιστοσελίδα KriniTrikalon.gr, από κατοίκους του χωριού, η 75χρονη, φέρεται προ ημερών να έλαβε ένα τηλεφώνημα για να καταθέσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό, μέσω ταχυδρομείου. Η παθούσα κατέθεσε το ποσό και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα χρήματα που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, έγιναν άφαντα.

Η καταγγελία εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν ο δράστης-ες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.