Τι προκαταβολές πήραν ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα προς ενημέρωση των Τρικαλινών φιλάθλων, αναφορικά με πράγματα τα οποία έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες,

0 240

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα προς ενημέρωση των Τρικαλινών φιλάθλων, αναφορικά με πράγματα τα οποία έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες,

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα προς ενημέρωση των Τρικαλινών φιλάθλων, αναφορικά με πράγματα τα οποία έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, παραθέτει τη λίστα των ποδοσφαιριστών, που έχουν εισπράξει προκαταβολές για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς και το ποσό των προκαταβολών.

Αναλυτικά:

Βαγγέλης Πίτκας: 2.500 ευρώ

Κώστας Σκούπρας 2.000 ευρώ

Τάσος Παγώνης 3.500 ευρώ

Βαγγέλης Ανδρέου: 1.000 ευρώ

Δημήτρης Κοτσώνης: 5.000 ευρώ

Ιορδάνης Παπαργυρίου: 1.500 ευρώ

Παύλος Βαγγελί: 1.500 ευρώ

Τάσος Κυριάκος: 1.500 ευρώ

Λόρι Κέρι: 2.000 ευρώ

Αντώνης Καμπλιώνης: 1.000 ευρώ

Στα παρακάτω ποσά θα πρέπει να προστεθεί και το ποσό των 8 χιλιάδων ευρώ, που κατέβαλλε η ομάδα στους μάνατζερ των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών.

Επίσης, οι κάτωθι ποδοσφαιριστές, δεσμεύονται με συμβόλαια με την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα: Γιδόπουλος, Πίτκας, Βουτσελάς, Σκούπρας, Παγώνης, Ανδρέου, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Βαγγελί, Κυριάκος, Κέρι, Ψύρρας, Μηνάς, Γεωργίου, Τσιώλης, Σαχινίδης, Ρεντζιλάς, Κατσαντώνης, Αλμπάνης.

Η ομάδα, έχει διαθέσει μέχρι στιγμής, φέτος, ποσό που υπερβαίνει των 121 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και βρισκόμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε σοβαρού ανθρώπου επιθυμεί να διενεργήσει οιονδήποτε έλεγχο πάνω σε αυτό.

‘Όλα αυτά, μάλιστα, σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης που μαστίζει το ποδόσφαιρο.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολυάριθμους φιλάθλους μας, ότι ο προπονητής μας, Περικλής Αμανατίδης, βρίσκεται ήδη σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις, που θα δυναμώσουν το ρόστερ του Α.Ο.Τρίκαλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.