Θρήνος και στην τοπική κοινωνία – Θύματα και από το Ν. Τρικάλων

0 4,577

Ανείπωτη η τραγωδία στην Αττική από τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα σε Ανατολική και Δυτική Αττική που ξέσπασαν χθες το μεσημέρι και μαίνονται σε διάσπαρτες εστίες έως τώρα, ενώ στον τραγικό κατάλογο των νεκρών προστέθηκαν άλλοι 26 που βρέθηκαν σφιχταγκαλιασμένοι, ολόκληρες οικογένειες, σε οικόπεδο στο Μάτι.

Τουλάχιστον 50 είναι οι νεκροί, 164 άτομα, όπως δήλωσε νωρίτερα από τον Ευαγγελισμό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Σισμανόγλειο, Αττικό και Παίδων , λόγω εγκαυμάτων, τραυματισμών και αναπνευστικών προβλημάτων. Από αυτά τα άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται 71, δέκα είναι διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 6  στον Ευαγγελισμό και τα 4 στο ΚΑΤ.  Από τους τραυματίες 23 είναι παιδιά και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στην τοπική κοινωνία και πάντα με επιφύλαξη, στη μακροσκελή λίστα των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας συμπεριλαμβάνονται και άτομα από το νομό μας. Περισσότερα όταν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες σε νέο δημοσίευμα…

Το KALABAKACITY.GR σεβόμενο τη δυσκολία της κατάστασης, δεν μεταδίδει αυτή τη στιγμή περισσότερες πληροφορίες, καθώς θα προκαλέσουν σύγχυση, αφού δεν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι των θυμάτων.

Με πληροφορίες από ert.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.