Θρίαμβος του ΣΟΑΤ με Φανή Τζέλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

0 232

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ η Ολυμπιονίκης ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ στην Ολυμπιακή κατ.-57 με καταπληκτικό παίξιμο για 4 ματς όπου τα κέρδισε με μεγάλη ευκολία.

Επειτα από μια σειρά ατυχιων με κυριότερη θέμα υγείας επέστρεψε καλύτερη από ποτέ,δείχνοντας με εμφατικό τρόπο ότι παραμένει η καλύτερη της Ελλάδας, ξαναβαζοντσς πλώρη για πάλι για τα σπουδαία.

Η πρωτιά της εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Σερβία.

ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΗ παίζοντας 5 καταπληκτικους αγώνες και ενώ είχε το Χρυσό στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα “έκανε δωρο” το Χρυσό σε μια στιγμή χαλάρωσης…έδειξε όμως ότι παραμένει κι αυτή μια από τις Κορυφαίες αθλήτριες της χώρας και αποδεικνύει σε όλους ότι δεν είναι τυχαία η διαδρομή της σ αυτήν την μικρή κιόλας ηλικία.

Δηλώσεις Νίκου Παιταριδη

“Φανταστικές και οι δύο Πρωταθλητριες Φανή Τζέλη και Μαρία Τζέλη σε ένα καταπληκτικό για μας Πρωτάθλημα,πλην των 3 δευτερόλεπτων.Δουλεψαμε πολύ την τακτική μας,ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν κυριως οι συνεργάτες μου Γιώργος Βαργιάμης και Εύα Παϊταρίδου,και τα κορίτσια έκαναν φανταστική δουλειά με τρομερές εμφανίσεις.Η Φανή με περίπατο καθώς η διαφορά με τις αντιπάλους ήταν μεγάλη,και ήταν η καλύτερη Φανή μέχρι σήμερα σε απόδοση,ενώ η Μαρία σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία ηττήθηκε στον

Τελικό ενώ κέρδιζε 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος σε μια στιγμή απροσεξίας.Μεγαλη ατυχία,αφού άξιζε κι αυτή το Χρυσό.Η Φανή πλέον θα προσπαθήσει την Διάκριση με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκο.Για πολλά ακόμη χρόνια τα δύο κορίτσια θα είναι στην κορυφή και μαλιστα σε διεθνές επιπεδο)”.

Για μια ακόμη φορά αθλητης του ΣΟΑΤ θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Α/Γ της χώρας μας σε Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα και είμαστε περήφανοι γι αυτό αφού το Τρικαλινό Ταεκβοντό και γενικότερα ο Τρικαλινός Αθλητισμός εκπροσωπειται για πολλοστή φορα στις κορυφαίεςαθλητικες διοργανώσεις.
Τις αθλήτριες συνόδευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάτρα ο Δάσκαλος Νίκος Παϊταρίδης και ο Γιώργος Βαργιάμης.

Το ΔΣ του Συλλόγου,το Τεχνικό τιμ και όλη η οικογένεια του ΣΟΑΤ συγχαίρουν θερμά τις Αθλήτριες και τις οικογένειες τους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr