Θοδωρής Αλέκος Υπ. Δήμαρχος Δ. Μετεώρων – Ανακοίνωση νέων ονομάτων του Συνδυασμού

0 1.639

Ευχαριστώντας τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά, για την αδιάλειπτη και συστηματική κάλυψη όλων των εξελίξεων που άπτονται του συνδυασμού μας,είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να προβούμε στην τρίτη κατά σειρά ανακοίνωση νέων υποψηφιοτήτων, συνεχίζοντας την προσπάθεια συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες.

Όπως γνωρίζετε βρισκόμαστε δύο και κάτι μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2019.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού λοιπόν απέναντι στους συνδημότες μας ,απέναντι στην ιστορία ,το παρόν και το μέλλον του Δήμου Μετεώρων, απέναντι σε όσα έγιναν ,αλλά και σε όσα πρόκειται να γίνουν για την ανάπτυξη και την ευημερία αυτού του τόπου,έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τέσσερις νέες υποψηφιότητες , ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις 27 οι οποίες είναι, κατ’αλφαβητική σειρά:

1. Κόττης Δημήτριος- Πρόεδρος ΕΑΣ- Δημοτικός Σύμβουλος
2. Μπέφα Κωνσταντίνα – Ιδιωτική Υπάλληλος
3. Παπαχρήστου Ιωάννα – ΤΕΙ Πληροφορικής
4. Τσιάρας Ελευθέριος – Κτηνοτρόφος , Πρόεδρος ομάδας
Γαλακτοκομικών Προϊόντων.

Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν κατακτήσει επάξια την κοινωνική αναγνώριση και αποδοχή, μέσα από την προσωπική τους διαδρομή στο επάγγελμα, στην οικογένεια,το ευρύτερο περιβάλλον.

Είναι ενεργοί πολίτες εξοπλισμένοι με τη γνώση της ζωής ,που επέλεξαν να στρατευθούν μαζί μας ,συνεισφέροντας τον χρόνο και τις δημιουργικές ιδέες , στην κοινή προσπάθεια.

Ήρθε πραγματικά η ώρα ,με τη βοήθεια του Θεού, να συναντηθούμε στους νέους δρόμους ,της ελπίδας ,της συνεννόησης , της δημιουργίας και της ανάπτυξης ολόκληρου του Δήμου Μετεώρων ισόρροπα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα.

Ευχόμαστε έναν έντιμο αγώνα για όλους τους υποψηφίους.

Ευχόμαστε να επικρατήσει η νηφαλιότητα και η ψυχραιμία ,ο πολιτικός πολιτισμός και η ευπρέπεια. Να επικρατήσει μια υγιής αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών θέσεων,προτάσεων και επιχειρημάτων.
Εμπιστευόμαστε τους συμπολίτες μας,του δημότες του Δήμου Μετεώρων και είμαστε βέβαιοι ότι έχουν την ορθή αξιολογική κρίση , την ωριμότητα και την αντικειμενικότητα να αποφασίσουν με γνώμονα το καλό του Δήμου μας για το παρόν και το μέλλον.
Ο Δήμος Μετεώρων δικαιούται και αξίζει ένα

καλύτερο μέλλον , το οποίο θα διεκδικήσει και θα επιτύχει.

Σας ευχαριστούμε

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.