«Θλιβερή ημέρα» για το τοπικό Ποδόσφαιρο – Και ο Α.Ο Τζούρτζιας δεν κατεβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ

0 1,153

Άσχημα είναι τα νέα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας καθώς μετά την σημερινή ανακοίνωση του Βράχου Θεόπετρας που αποσύρεται από το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣΤ μια ακόμα ομάδα δεν κατεβαίνει επίσης στις φετινές αθλητικές διοργανώσεις.

Πρόκειται για την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. ΤΖΟΥΡΤΖΙΑΣ για την οποία πριν λίγες μέρες μάθαμε πως δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα και στο κύπελο της ΕΠΣΤ.

Οι πληροφορίες του kalabakacity.gr επαληθεύτηκαν από την ψυχή της ομάδας κ. Χρήστο Αναστασίου ο οποίος για πολλά χρόνια κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να στηρίξει την ομάδα, έχοντας δίπλα του τους παίκτες που αποτέλεσαν ένα δυνατό αντίπαλο για πολλές ομάδες του νομού.

Ο κ. Αναστασίου μέσα από το kalabakacity.gr θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Μετεώρων και την Τοπική Κοινότητα Περιστέρας για την παραχώρηση του γηπέδου όπου είχε ως έδρα ο Α.Ο Τζούρτζιας και τα όσα πρόσφεραν στην ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που στήριξαν αφιλοκερδώς τον Α.Ο. Τζούρτζιας τα τελευταία χρόνια!

Έτσι μαζί με τον Βράχο Θεόπετρας και ο Α.Ο Τζούρτζιας αποτελούν παρελθόν ( για φέτος τουλάχιστον 2020 – 2021 ) από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου.

Αποσύρεται από το πρωτάθλημα και το κύπελλο η ομάδα της Θεόπετρας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.