Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος Αγιοφύλλου Ζήσης Καραγιάννης – Το μήνυμά του

0 1,891

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο πρόεδρος του Αγιοφύλλου κ. Ζήσης Καραγιάννης όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από το προφιλ του στο facebook προς ενημέρωση των φίλων του και συγχωριανών του.

Ο κ. Καραγιάννης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αλλά γράφει και ο ίδιος, παρουσίασε συμπτώματα, έκανε rapid test τα οποία βγήκαν θετικά και κάνοντας τα προβλεπόμενα, βρίσκεται στο σπίτι του κάνοντας την καραντίνα που προβλέπεται.

Με τις ευχές όλων μας να τον συντροφεύουν και την δύναμη που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο ο κ. Καραγιάννης γράφει σχετικά στο προφίλ του:

Φίλοι μου αγαπημένοι, μετά από τρεις ημέρες συμπτώματα, ριγου και πυρετού κολλημενου στα δέκατα, έκανα δύο rapint test, Κέντρο υγείας Καλαμπάκας και ΓΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Ήταν θετικά και τώρα βρίσκομαι στο σπίτι μου σε 14ημερη καραντίνα. Δεν ξέρω απο που κόλλησα, ούτε μπορώ να ξέρω σε πόσους φίλους και συγγενείς μετεδωσα τον κορωνοιο, είναι αόρατος, ύπουλος και επιθετικός. Το φαγητό το αφήνει η γυναίκα μου και φεύγει. Η διαφορά με την ασθένεια της λέπρας είναι ότι εκείνοι οι δυστυχισμένοι, πήγαιναν στο δάσος σε καλύβες. Εγώ στην ασφάλεια του σπιτιού μου. Απ’ τη στιγμη που ένιωσα αδιαθεσία, πήρα όλα τα μέτρα, διότι θεώρησα τον εαυτό μου φορέα, αλλά και πριν κρατούσαμε τις αποστάσεις. Είναι καλό, όσοι φίλοι μου ήρθαν σε επαφή μαζί τις τελευταίες ημέρες να κάνουν ένα γρήγορο τέστ.

Καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου.

Φίλοι μου αγαπημένοι, μετά από τρεις ημέρες συμπτώματα, ριγου και πυρετού κολλημενου στα δέκατα, έκανα δύο rapint test,…

Δημοσιεύτηκε από Zisis Karagiannis στις Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.