Θετικός ποσοτικά και ποιοτικά ο απολογισμός του 10ου Μύλου των Ξωτικών

0 618

Τα θετικά του φετινού 10ου Μύλου των Ξωτικών, εν μέσω πανδημίας, κυριάρχησαν στη συζήτηση- και έγκριση – για τον απολογισμό της διοργάνωσης, το βράδυ της Τρίτης 31 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με δύο φράσεις συνόψισε τα συμπεράσματα από τη φετινή διοργάνωση.

Η πρώτη, ότι «τολμήσαμε – και την ιστορία τη γράφουν αυτοί που τολμούν». Η δεύτερη, ότι επρόκειτο προφανώς για «δύσκολη αλλά οφειλόμενη απόφαση», υπενθυμίζοντας τις αντιδράσεις την περίοδο του φθινοπώρου, αλλά και την κατανόηση στις ανησυχίες που είχαν εκφράσει οι υγειονομικοί σχετικά με τον κορονοϊό.

Σημείωσε ότι ήταν κατανοητές οι ανησυχίες των υγειονομικών, αλλά έδωσε και έμφαση στις ετοιμασίες που είχαν γίνει, στην πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για πραγματοποίηση ελέγχων, στην τήρηση όλων, όσα προέβλεπαν οι σχετικές κανονιστικές αποφάσεις της Πολιτείας, στην εφαρμογή καλών πρακτικών. Και τόνισε ότι «ως Δήμος Τρικκαίων και ως e Trikala ξέρουμε να υλοποιούμε πολύ σοβαρά τις δράσεις».

Ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ, Γιάννης Κωτούλας, έδωσε έμφαση στα θετικά σημεία, όπως ότι η φετινή, 10η διοργάνωση με την κερδοφορία της, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό ρεύμα επισκεπτών εν μέσω πανδημίας και μόνο με εμβολιασμένους επισκέπτες, ότι για άλλη μια χρονιά τα Τρίκαλα αναδείχθηκαν ως ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της χώρας στην περίοδο των Χριστουγέννων και ότι και το 2021-22 βοηθήθηκε σημαντικά η τοπική και υπερτοπική αγορά.   

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr