Θεσσαλονίκη: Σοκ στο ΑΧΕΠΑ – Νοσηλευτής πέθανε στην εφημερία

0 832

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των ιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ από τον ξαφνικό χαμό 51χρονου συναδέλφου τους νοσηλευτή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, σε ημέρα γενικής εφημερίας.

Ο άτυχος Γιώργος εργαζόταν ως νοσηλευτής στο τμήμα που πραγματοποιούνται αγγειογραφίες και την ημέρα της Τρίτης είχε απογευματινή βάρδια.
Οι συνάδελφοί του αναφέρουν ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για να εξεταστεί.
Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τον συμβούλεψαν να προχωρήσει σε εξετάσεις αίματος, εκείνος φαίνεται πως ήθελε να επιστρέψει στην «μάχη» και θεώρησε πως αν ξεκουραστεί μερικά λεπτά θα είναι εντάξει για να συνεχίσει την βάρδιά του.

Λίγο αργότερα αποσύρθηκε σε χώρο όπου ξεκουράζεται το προσωπικό στις ώρες διαλείμματος όπου και άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια.

Μιλώντας στο protothema.gr η νοσηλεύτρια, Ελένη Μπακιρλή, η οποία ήταν εκείνη που εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του τον 51χρονο συνάδελφό της, μόλις πήγε στο νοσοκομείο για να ξεκινήσει την βραδινή της βάρδια, ο Γιώργος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μόνος σε δωμάτιο που ξεκουράζονταν το προσωπικό, ενώ για να καταφέρουν να μπουν στον χώρο χρειάστηκε να παραβιάσουν την πόρτα.

«Ο συνάδελφος είχε απογευματινή βάρδια και ήρθα στις 22.15 για να τον αλλάξω, καθώς έπιανα για νυχτερινή βάρδια και τον βρήκα νεκρό. Δεν γνωρίζω πόση ώρα είχε περάσει από την στιγμή που είχε καταλήξει στο δωμάτιο που πήγε για να ξεκουραστεί. Αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα, η οποία ήταν κλειδωμένη, όπως συνηθίζεται και κατάλαβα ότι είχε αφήσει τα δικά του κλειδιά από την πίσω μεριά. Φώναζα για αρκετά λεπτά και δεν μου απαντούσε και τότε αντιλαμβανόμενη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, πήρα την απόφαση να κλωτσήσω την πόρτα για να ανοίξει και τον βρήκα νεκρό», περιγράφει η κυρία Μπακιρλή, η οποία είναι μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στο «ΑΧΕΠΑ» και μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr