Θερινά μαθήματα στα Φροντιστήρια “Θετικές Σπουδές”

0 121

Αγαπητοί μαθητές και γονείς

• Μετά το πέρας των ενδοσχολικών εξετάσεων σας ενημερώνουμε ότι θα γίνουν για την Α’ και Β’ Λυκείου ολιγοήμερα μαθήματα προετοιμασίας της επόμενης τάξης ( είθισται να ονομάζονται θερινά μαθήματα).

• Σεβόμενοι την κούραση των μαθητών θα παρασχεθούν στα μαθήματα αυτά, οι πλέον απαραίτητες γνώσεις για την περίοδο αυτή.

• Η νέα φροντιστηριακή χρονιά για τους μαθητές της επόμενης Β ΄και Γ΄ Λυκείου θα γίνει 19 Αυγούστου με ξεκούραστο μυαλό και όρεξη για δουλειά.

• Ο στόχος του προγράμματος σπουδών του φροντιστηρίου δεν είναι να «βγάλουμε» την ύλη γρήγορα, αλλά να την αφομοιώσουν οι μαθητές και να φθάσουν στα ανώτερα επίπεδα γνώσης. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο εξάλλου!!!

• Για τη φετινή χρονιά υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον μαθητή ( νέο ή παλιό) θέλει να μάθει ακριβώς το επίπεδο γνώσης του, να έρθει σε συνεννόηση με τους καθηγητές του φροντιστηρίου για ολιγόωρα μαθήματα δωρεάν, μετά το πέρας των ενδοσχολικών εξετάσεων. Επίσης μπορεί να εκμεταλλευτεί δωρεάν, όπως είναι όλη τη σχολική χρονιά, την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη πλήρων σημειώσεων – βιβλίων – τεστ- διαγωνισμάτων κ. λ. π που μόνο το φροντιστήριό μας παρέχει.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr