Θεόδωρος Αλεξιάδης – Πρόταση για πληρωμή διαιτητικών εξόδων

Αγαπητοί παράγοντες Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού Τρικάλων. Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, με ποδοσφαιριστές υγιής και χωρίς τραυματισμούς καθώς…

0 348

Αγαπητοί παράγοντες Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού Τρικάλων. Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, με ποδοσφαιριστές υγιής και χωρίς τραυματισμούς καθώς…

Αγαπητοί παράγοντες Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού Τρικάλων. Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, με ποδοσφαιριστές υγιής και χωρίς τραυματισμούς καθώς μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι ερασιτέχνες και οι περισσότεροι από εμάς απλώς κάνουμε αυτό που αγαπάμε το οποίο θεωρούμε χόμπι.

Εν μέση οικονομικής κρίσης όμως, βρισκόμαστε μπροστά σε σαφώς πιο δύσκολες καταστάσεις από ποτέ και δυστυχώς χωρίς την βοήθεια της πολιτείας αφού οι επιχορηγήσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού είτε καθυστερούν είτε δεν έρχονται ποτέ. Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των σωματείων έχει λάβει μια μόλις επιχορήγηση τα τελευταία πέντε χρονιά που απλούστατα σημαίνει ότι το κράτος οφείλει μέσο όρο 8.000 – 10.000 ευρώ στην κάθε ομάδα του Νομού μας. Προσπαθούμε όλοι με φιλότιμο να « καλύπτουμε » τις ανάγκες και συνθήκες που επικρατούν αλλά δυστυχώς κατά την ταπεινή μου άποψη «πιανόμαστε κορόιδα». Πρέπει να πιέσουμε με κάθε τρόπο. Η αποχή είναι μία λύση αλλά και πάλι εμείς τα σωματεία θα βρεθούμε σε δυσκολότερη κατάσταση στην συνέχεια.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ λοιπόν να δεσμευτούμε ως σωματεία να πληρώσουμε τις διαιτησίες μαζικά και όχι εβδομαδιαίως όπως γίνεται τώρα, όταν και μόνο όταν έρθουν οι επιχορηγήσεις του Γ.Γ.Α.  Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα ελαφρύνομαι την πίεση που δεχόμαστε κάθε εβδομάδα να μαζεύουμε χρήματα για τους διαιτητές αλλά και ταυτόχρονα καθώς θα υπάρξει σίγουρη αντίδραση από την επιτροπή διαιτησίας, να πιέσουμε την πολιτεία [οποιαδήποτε είναι αυτή] να μας επιστρέψει έστω το ελάχιστο που μας οφείλει. Αρκετά δεν δαπανήσαμε ήδη σε χρόνο και χρήμα για πράγματα που δεν οφείλουν πραγματικά; Προτιμότερο να ξοδεύουμε τα χρήματα αυτά σε υποδομές και κυρίως στα νεαρά παιδιά του νομού που θέλουν να παίξουν μπάλα και εύχομαι η Ένωση να μας καταλάβει.

Με τιμή

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ Δ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Καθηγητής Αγγλικών

Παράγοντας Ποδοσφαίρου

Γ.Γ. ΠΟ. Βασιλικής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr