Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών – Συνέντευξη τύπου για τον Δον Καμίλο

Στο αγνώριστο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας όπου θα ανεβεί η θεατρική παράσταση “Δον Καμίλο” οι άνθρωποι του Καλλιτεχνικού Συλλόγου “Επί Σταγών” παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για το έργο και το στάδιο που βρίσκονται οι ετοιμασίες.

0 66

Στο αγνώριστο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας όπου θα ανεβεί η θεατρική παράσταση “Δον Καμίλο” οι άνθρωποι του Καλλιτεχνικού Συλλόγου “Επί Σταγών” παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για το έργο και το στάδιο που βρίσκονται οι ετοιμασίες.

Στο αγνώριστο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας όπου θα ανεβεί η θεατρική παράσταση “Δον Καμίλο” οι άνθρωποι του Καλλιτεχνικού Συλλόγου “Επί Σταγών” παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για το έργο και το στάδιο που βρίσκονται οι ετοιμασίες. Ο κ. Χρήστος Σινάνης, πρόεδρος του “Επί Σταγών”, πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε για τις εργασίες που έχουν γίνει στον χώρο αλλά και για την επιλογή του έργου που θα ανέβει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου. Περισσότερα για την υπόθεση του έργου ανέφερε ο σκηνοθέτης κ. Νικόπουλος Λεωνίδας και παρουσίασε τους ηθοποιούς που θα παίξουν ο καθένας τον δικό του ρόλο στο έργο. Στην συνέχεια οι ηθοποιοί έκαναν τις δικές τους τοποθετήσεις – αναφορές σχετικά με το έργο. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο χώρος του ανοιχτού θεάτρου έχει γίνει αγνώριστος και θα λέγαμε πως είναι στα καλύτερά του από την στιγμή που κατασκευάστηκε καθώς οι άνθρωποι του “Επί Σταγών” διαμόρφωσαν τον χώρο, βάφοντάς τον, αριθμώντας θέσεις, και… φτιάχνωντας μια σκηνή όπως αρμόζει σε ένα θέατρο καθώς πέρασαν ακόμη και πλακάκια ( !!! ) αλλάζοντας κατά πολύ το τσιμεντένιο σκηνικό που θύμιζε εγκατάλειψη. Επίσης παρουσιάστηκε το σκηνικό του έργου το οποίο είναι μια μοναδική κατασκευή που λίγα θέατρα χρησιμοποιούν για τις παραστάσεις τους.

Η πρώτη εμφάνιση – παρουσίαση του έργου ήταν επιτυχημένη. Ακολουθεί η διήμερη παράσταση που σίγουρα θα στεφθεί από επιτυχία… Είναι αναμενόμενο και θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί….

 

don_kamiloIMG_4144

don_kamiloIMG_4146

Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Επί Σταγών” στην συνέντευξη τύπου. Παρακάτω παρουσιάζονται οι συντελεστές του έργου.

don_kamiloIMG_4152

Κώστας Δριτσέλης

don_kamiloIMG_4158

Φώτης Πάλλας

don_kamiloIMG_4160

Νεκτάριος Γάζος

don_kamiloIMG_4161

Ζήσης Παπαϊωάννου

don_kamiloIMG_4165

Βασίλης Νταμπαλής

don_kamiloIMG_4167

Σοφία Μόρφου

basket_as_meteoraIMG_4170

Λιάνα Μήνια

don_kamiloIMG_4171

Αντιγόνη Κοντογούλα

don_kamiloIMG_4173

Θωμάς Νταμπαλής

Οι κ.κ Σινάνης Χρ. και Γιώργος Δήμου παρουσιάζουν την αφίσα της παράστασης

don_kamiloIMG_4190

Σκηνή από τηνς θεατρική παράσταση “Δον Καμίλο”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.