Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» – Φιλανθρωπική δράση για τους Γιατρούς του Κόσμου

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου διοργανώνουν φιλανθρωπική δράση

0 303

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου διοργανώνουν φιλανθρωπική δράση

Γιατροί του Κόσμου
Όπου υπάρχουν άνθρωποι…

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα»

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου διοργανώνουν φιλανθρωπική δράση φτιάχνοντας το πιο όμορφο δέντρο από κουτιά με γάλα εβαπορέ, για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας (ΓτΚ – Ελλάδας), ιδρύθηκαν το 1990 και αποτελούν μία ιατρική, ανθρωπιστική οργάνωση, μέλος του Διεθνούς Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου το οποίο αποτελείται από 15 αντιπροσωπείες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας έχουν δημιουργήσει πλήθος προγραμμάτων τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό με στόχο την παροχή ιατρικών και άλλων υπηρεσιών σε περιθωριοποιημένες πληθυσμιακές ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Μακροπρόθεσμος στόχος των Γιατρών του Κόσμου είναι να κάνουν την υγεία βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθειά τους αυτή, συλλέγουμε γάλα εβαπορέ για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Η προσφορά μπορεί να γίνεται καθημερινά από όποιους θέλουν να συμβάλουν σ΄ αυτή τη φιλανθρωπική δράση και με οποιαδήποτε ποσότητα γάλακτος εβαπορέ από Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και ώρες 18:00 – 21:00 στο Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών».

Επίσης χώρος συλλογής γάλακτος θα υπάρχει και στην πλατεία Δημαρχείου το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00 – 14:00.

Οι Γιατροί του Κόσμου με το «Επί Σταγών» θα σχηματίσουν το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με τα κουτιά γάλακτος εβαπορέ που θα συλλεχθούν το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινώντας από τις 12:00 στον αύλειο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ.

Την ίδια μέρα 30 Δεκεμβρίου στις 13:00 στο χώρο του εργαστηρίου θα στηθεί γιγαντοοθόνη για να γίνει ζωντανή σύνδεση με τους Γιατρούς του Κόσμου. Η παρουσία όλων μας ας γίνει μια δυνατή φωνή συμβολής της πόλης μας στο δύσκολο έργο των γιατρών του κόσμου.

Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Με την προσφορά γάλακτος εβαπορέ συμβάλλουμε όλοι στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αναγκών των μικρών παιδιών.

Για τυχόν διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο τηλ. 6974930736

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.