Θανάσης Βλάχος – Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων: Ναι στην παραμονή της ΔΟΥ Καλαμπάκας

Ένα χρόνο πριν είχε ανακοινωθεί η απόφαση για κατάργηση της ΔΟΥ Καλαμπάκας, γεγονός που αιφνιδίασε για τη λογική της.

0 90

Ένα χρόνο πριν είχε ανακοινωθεί η απόφαση για κατάργηση της ΔΟΥ Καλαμπάκας, γεγονός που αιφνιδίασε για τη λογική της.

vlaxos a lΈνα χρόνο πριν είχε ανακοινωθεί η απόφαση για κατάργηση της ΔΟΥ Καλαμπάκας, γεγονός που αιφνιδίασε για τη λογική της.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες φορολογούμενους, επιχειρήσεις και συν τοις άλλοις βρίσκεται σε μια τουριστική περιοχή με εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Η αντίδραση ως γνωστό εξαντλήθηκε σε κάποιες συσκέψεις, επιστολές και υπομνήματα που ομολογήθηκε ότι δεν ελήφθησαν υπόψη από τους κρατούντες.

Η λογική τους γνωστή όπως και η πολιτική που ασκούν, κινούνται στη λογική των αριθμών αδιαφορώντας παντελώς για τον άνθρωπο-φορολογούμενο που θα είναι αναγκασμένος να διανύει αποστάσεις χιλιομέτρων για διεκπεραίωση φορολογικών υποθέσεων δαπανώντας χρόνο και χρήμα.

Και τούτο σε μια εποχή που τα οικονομικά των πολιτών έχουν περιοριστεί και βαίνουν συνεχώς μειούμενα.

Η λογική των αριθμών της εσωτερικής και εξωτερικής τροικας προκρίνεται με πρόσχημα την εξοικονόμηση πόρων και την εξυπηρέτηση των πολιτών στο αιτιολογικό της απόφασης έτσι απλά και αβασάνιστα την ώρα που το δημόσιο και οι λειτουργοί του σπαταλούν ασύστολα.

Αντί λοιπόν τέτοιων επιλογών οι κυβερνώντες οφείλουν να ενδιαφερθούν πραγματικά για τους πολίτες και να σταθούν δίπλα τους και να μην προχωρήσουν στην κατάργηση της ΔΟΥ Καλαμπάκας και προς αυτή την κατεύθυνση και οι τοπικοί κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι να δώσουν σθεναρά τη μάχη αν κόπτονται πράγματι για το καλό του τόπου.

Σε αντίθετη περίπτωση μαζί με την κατάργηση της υπηρεσίας θα αυτοκαταργηθούν και ο ίδιοι.

ΟΙ ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αντίθετοι με μια τέτοια απόφαση και δηλώνουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας για παραμονή της ΔΟΥ στην Καλαμπάκα όπως και άλλες δομές που προωθούν για κλείσιμο.

Θανάσης Βλάχος

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.