Θανάσης Λιούτας: Η κοινωνία δίνει το σήμα, δίνει τον παλμό, δείχνει τον δρόμο

0 888

Από το κέντρο των Τρικάλων, και με επισκέψεις σε ολόκληρη την αγορά και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, ο Θανάσης Λιούτας, μεταφέρει το μήνυμα της μεγάλης αισιοδοξίας, της μεγάλης νίκης για τις εκλογές της Κυριακής.

 

«Σήμερα, κλείνοντας και τη δεύτερη αυτή προεκλογική μας περίοδο, από την αγορά των Τρικάλων! Δίπλα στους ανθρώπους που με τα μαγαζιά τους, με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, στηρίζουν τον τόπο μας και αποτελούν την πολύ δυνατή μας αγορά! Δίπλα στους εργαζομένους που συμβάλλουν δυναμικά και στηρίζουν την τοπική μας οικονομία! Δίπλα στους συμπολίτες μας! Δίπλα στην κοινωνία μας! 

 

Οι άνθρωποι της αγοράς, οι άνθρωποι της παραγωγής, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τον δρόμο της προκοπής και της ανάπτυξης. Τον δρόμο που η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη χάραξε, χαράσσει και θα χαράσσει πάντα! 

 

Όλες αυτές τις εβδομάδες δώσαμε μαζί έναν μεγάλο αγώνα. Έναν αγώνα για τον τόπο και τους συμπολίτες μας!! Συνεχίζουμε δυνατά μαζί. Συνεχίζουμε μαζί στην πράξη!! Στην κάλπη της Κυριακής, να μη λείψει κανείς! Είμαστε μαζί, για τον τόπο μας», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr