Θ. Αλέκος: Νυχτερίδες και αράχνες είχε ο κωδικός των πολιτιστικών που αφήσατε – Φαρμακωθηκατε για τις εκδηλώσεις που κάναμε

1 1,365

Την παραπάνω απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Αλέκος στον πρώην Δήμαρχο κ. Σινάνη που κατέθεσε έγγραφο στον Δήμο σχετικά με τα έξοδα του δήμου σχετικά με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Ο δήμαρχος είναι κιμπαρης και θα πληρωθούν όλοι είπε ο κ. Αλεκος και όσοι δεν πληρώνονται οφείλεται σε σας που δεν αφήσατε χρήματα… Σ αυτή τη θέση της αντιπολίτευσης θα είστε πάντα είπε ο κ. Αλέκος δίχνοντας και την δυσαρέσκειά του για την κίνηση του πρώην δημάρχου.

Τον λόγο πήρε ο κ. Σινανης ο οποίος είπε πως θέλουν απαντήσεις οι κάτοικοι της πόλης μετά από τα ποσά που ακούγονται!!

Ο Δήμαρχος απάντησε εκ νέου.. λέγοντας πως ο κωδικός των Πολιτιστικών που άφησε είχε νυχτερίδες και αράχνες!!!

Ζητώ συγγνώμη από τους συμπολίτες για το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο φτάνουμε συνεχώς να συζητάμε για το θέμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλωσεων και να αφήνουμε αλλά θέματα. Πρέπει να κάνουμε μέχρι εκεί που φτάνουμε και να γίνει έλεγχος του φυσικού έργου που έχει γίνει είπε ο κ. Παπαμιχαήλ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 1. ΝΤΙΝΟΣ Αρχοντης λέει

  Δεν υπάρχει περίπτωση ένας σκαρτος άνθρωπος να μην αποκαλύψει τον χαρακτήρα του , μετά από κάποιο σύντομο διάστημα. Δεν αντέχει να κρύβεται για πολύ.
  Η απογοήτευση του κόσμου για το χαμηλό επίπεδο της σημερινής δημοτικής αρχής, δυστυχως είναι παρά πολύ μεγάλη και διαρκώς διογκώνεται.
  Κάποιοι δεν ξεφτιλιζονται μόνον όταν μένουν σιωπηλοί και δεν παίρνουν ξεκάθαρα θέση για καίρια ζητήματα, αλλά και όταν ανοίγουν το στόμα και πετάνε κοτσάνες .
  Να γελάτε φίλοι μου με τον πάτο που έχουν πιάσει κάποιοι άνθρωποι!!! Δεν τους σώζει ΤΊΠΟΤΑ!!! Πολύ δε περισσότερο τα εφήμερα αξιώματα.
  Ο σπουδαίος ποιητής μας Κωστας Βάρναλης είχε γράψει:” Ασήμαντοι, χυδαίοι, μηδενικοι , κάνουν την οικουμένη φυλακή. Γιατί τους το επιτρέψαμε όλοι εμείς με την ψήφο μας και την ανοχή μας!”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.