Τεράστια κατολίσθηση με εγκλωβισμένους οδηγούς στην ε.ο Τρικάλων – Άρτης

0 1.558

«Στα δύο» κόπηκε το νοτιοδυτικό ορεινό κομμάτι του Δ. Πύλης, από τεράστια κατολίσθηση στο Βαθύρρευμα, στο σημείο κοντά στο εκκλησάκι του βράχου, καθώς μεγάλο μέρος τής μιας πλαγιάς έχει αποκολληθεί, με αποτέλεσμα τεράστιες ποσότητες χώματος κι άλλων φερτών υλικών να έχουν καταπέσει και φράξει την κεντρική ΕΟ Τρικάλων – Άρτας.

Το φαινόμενο είναι ακόμη σε εξέλιξη, κάτι στο οποίο «βοηθάει» και η δυνατή βροχή που συνεχίζει να πέφτει ακατάπαυστα από χθες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να έχουν αποκλειστεί εκδρομείς που εξέδραμαν στην περιοχή επ’ ευκαιρία του τριημέρου των Αγ. Θεοφανείων, αλλά και κάτοικοι για δικές τους προσωπικές δουλειές.

Στο σημείο προστρέχουν μηχανήματα της ΠΕ Τρικάλων, τα οποία καλούνται να ενεργήσουν σε δύσκολες, χρονοβόρες & επικίνδυνες καταστάσεις, καθώς όπως ήδη αναφέρθηκε το φαινόμενο είναι υπό εξέλιξη, ενώ οι ποσότητες των υλικών που έφραξαν τον δρόμο είναι «κυκλώπειες», που θα χρειαστούν ειδικά μηχανήματα και περίτεχνες-υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανοίξει η ΕΟ και πάλι.

Στο σημείο προστρέχει και όχημα με άνδρες του ΑΤ Πύλης, αφού η παρουσία τους εκεί κρίνεται επιτακτική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, ακόμα κι αν ο δρόμος ανοίξει, οι οδηγοί θα περνούν από το σημείο με δική τους ευθύνη.

pylinews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr