Τελετή αποφοίτησης στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28-6-2012, με μεγάλη επιτυχία, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της 3ης Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων.

0 138

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28-6-2012, με μεγάλη επιτυχία, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της 3ης Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28-6-2012, με μεγάλη επιτυχία, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της 3ης Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί γονείς, κηδεμόνες και φίλοι των μαθητών, καθώς επίσης, σύσσωμος ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν λιτό αλλά ουσιαστικό και περιεκτικό χαιρετισμό της Δ/ντριας κας Αθανασίας Ζαραμπούκα, ενώ η φιλόλογος καθηγήτρια του σχολείου μας κ. Μαρία Ζάχου στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της αναφέρθηκε τόσο στο σημαντικό ρόλο του εκπαιδευτικού στη σύγχρονη κοινωνία όσο και στον επικουρικό αλλά εξαιρετικά ουσιαστικό ρόλο των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και έκλεισε την ομιλία της με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό χαιρετισμό στους «απόφοιτους» πλέον μαθητές μας. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κ. Οικονόμου. Δεν περιγράφεται όμως η στιγμή που οι μαθητές «υποδέχτηκαν» την τελευταία μαθητική ομιλία του προέδρου του 15μελούς του σχολείου μας, Γρηγόρη Παλαβράκη.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της γιορτής ήταν η επίδοση των απολυτήριων τίτλων στους «αποφοίτους». Ήταν εμφανής στα πρόσωπα όλων των μαθητών μας, τόσο η συγκίνηση όσο και η αμηχανία κατά την παραλαβή του απολυτηρίου αλλά και του λευκώματος που ετοίμασε γι αυτούς το σχολείο με την ευγενή χορηγία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ένα λεύκωμα που θα τους θυμίζει πάντα, όλες εκείνες τις στιγμές που βίωσαν στο χώρο του Λυκείου τους μαζί με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους.

Ιδιαίτερα επαινετή η προσπάθεια των μαθητών των δυο άλλων τάξεων, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους τόσο στο μουσικό μέρος όσο και στο χορευτικό, πλαισίωσαν την όλη εκδήλωση προς τιμήν των αποφοίτων, καθ’ όλη τη διάρκεια της οποίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαμβάνουν σε μια μεγάλη οθόνη στιγμές από τη Λυκειακή ζωή των μαθητών.

Τόσο η Δ/νση όσο και οι καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν, μέσα από αυτό το κείμενο, αφενός το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ανέλαβε όλο το κόστος της διοργάνωσης, τους γονείς των μαθητών της Γ τάξης που προσέφεραν έναν πλούσιο μπουφέ σε όλους τους παρευρισκόμενους , τους γονείς που συνέβαλαν τα μέγιστα στην αισθητική εμφάνιση του χώρου και αφετέρου όλους εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την ιδιαίτερη βραδιά του σχολείου.

Ευχόμαστε «από καρδιάς» σε όλους τους απόφοιτους, πλέον, μαθητές του σχολείου μας καλή ακαδημαϊκή ζωή!!!

apof 2012 9apof 2012 16apof 2012 17

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.