Τάκης Τρέλλης – Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως Προέδρου Αγιόφυλλου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 1.462

Συνδημότισσες, συνδημότες Είμαι ο Δημήτρης Τρέλλης. Με καταγωγή και μόνιμη διαμονή το Αγιόφυλλο Καλαμπάκας.

Εξήντα δύο ετών και συνταξιούχος οικοδόμος. Είμαι ήδη Πρόεδρος Αγιοφύλλου αλλά αισθάνομαι εγκαταλελειμμένος από την τοπική αυτοδιοίκηση όσον αφορά τούς απλούς, εφικτούς στόχους μου για την κοινότητα.

Οι κάτοικοι είναι ως επί το πλείστον γεωργοκτηνοτρόφοι. Έργα όπως το οδικό, το αγροτικό δίκτυο και η ύδρευση είναι σημαντικά για αυτούς όσο και απλά για τις δημοτικές υπηρεσίες. Έργα όπως η συντήρηση του Αγίου Αθανασίου με τοιχογραφίες του 1623 και η φροντίδα του πανέμορφου χώρου αναψυχής στην Αγία Παρασκευή είναι καθήκον μας στον πολιτισμό αλλά και στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού.

Η παρουσία της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και η κατασκευή του άξονα Ε65 που συνδέει την Αθήνα με τα Γρεβενά και τελική έξοδο την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, έδωσε ζωή στο χωριό και ελπίδες για ανάπτυξη. Σπίτια ανακαινίστηκαν για τους εργαζόμενους της εταιρίας και νέος κόσμος εμφανίστηκε.

Αυτό, όπως και τα απλά που προανέφερα, απαιτεί μία καλή στρατηγική διαχείριση του Δήμου, ώστε προοπτικά ο τόπος να κερδίσει αυτά που του αξίζουν. Επιλέγω τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, γιατί οι φρέσκιες ιδέες νέων ανθρώπων με γνώση και εμπειρία, αναπτερώνουν τις ελπίδες μου για το καλό του τόπου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr