Τα τέλη κυκλοφορίας και τα οχήματα «καίνε» τον Δήμο Καλαμπάκας

Τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων του Δήμου Καλαμπάκας καίνε όπως φαίνεται τα οικονομικά του δήμου

0 282

Τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων του Δήμου Καλαμπάκας καίνε όπως φαίνεται τα οικονομικά του δήμου

Τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων του Δήμου Καλαμπάκας καίνε όπως φαίνεται τα οικονομικά του δήμου σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σήμερα στην συνέντευξη τύπου και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αναγνωστόπουλο.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος στα λεγόμενά του τόνισε το χρέος που υπάρχει από τα τέλη κυκλοφορίας που φτάνουν τα 93.148 ευρώ και μέσα σ αυτά είναι προσαυξήσεις ( πρόστιμα ) περασμένων ετών.

Επίσης επισήμανε το σοβαρό θέμα που έχει ορίσει το υπουργείο σχετικά με τον εξοπλισμό abs στα οχήματα κάτι το οποίο στερούνται πολλά οχήματα του δήμου και δεν έχουν γίνει οι κατάλληλες ενέργειες καθώς έως τέλος του 2014 λήγει η προθεσμία για ενέργειες…

Ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε στο θέμα πως η Δημοτική Αρχη θα θέσει σε ακινησία κάποια τα οποία δεν χρειάζονται και θα επισκευαστούν όσα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Το θέμα των τελών κυκλοφορίας ήταν ένα από εκείνα που συζητήθηκαν στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο γραφείο του δημάρχου και δόθηκαν διάφορα στοιχεία στην δημοσιότητα τα οποία θα σας αναφέρουμε σε νεότερο ρεπορτάζ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.