Τα πρώτα περιστατικά του 2020 στα Τρίκαλα

0 654

Στο καθήκον βρήκε η αλλαγή του χρόνου το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στα Τρίκαλα, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr από τα πρώτα λοιπόν λεπτά του νέου έτους έγινε το «ποδαρικό» των συμβάντων που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, με τα πρώτα περιστατικά του 2020, ευτυχώς -πλην του ενός- να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Φωτιά σε αποθήκη

Κυριολεκτικά στο καθήκον βρήκε το 2020 το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, αφού μια ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου εκδηλώθηκε φωτιά σε αποθήκη στο Ελευθεροχώρι.

Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, ωστόσο η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και καταστράφηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις.

Ο συναγερμός έληξε στις 1.30 και δυστυχώς, εκτός από τους πυροσβέστες, η νέα χρονιά ήρθε με άσχημο τρόπο και για τον ιδιοκτήτη της αποθήκης.

Δουλειά και στο ΕΚΑΒ

Δεν πέρασε μια ώρα από την υποδοχή του νέου έτους και στις 00.57 το ΕΚΑΒ κλήθηκε για το πρώτο συμβάν.

Επρόκειτο για ένα παθολογικό συμβάν, με τους διασώστες να καλούνται να μεταφέρουν έναν συμπολίτη με αναπνευστικό πρόβλημα στα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Διαφορές πολιτών

Ήσυχες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι πρώτες ώρες του 2020 για το προσωπικό της Αστυνομίας, αφού το Κέντρο Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση στις 5.55 το πρωί.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε επεισόδιο μεταξύ πολιτών επί της οδού Αμαλίας. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις από τους αστυνομικούς που έσπευσαν να επιληφθούν και το περιστατικό έληξε με αυτό τον τρόπο.

Με την ανταπόκριση σε αυτά τα περιστατικά, τα Σώματα Ασφαλείας και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι βρίσκονται επί ποδός, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το καθήκον τους απέναντι στους πολίτες, ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής και συνθηκών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.