Τα νέα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που στοχεύουν στην επιδότηση νέων θέσεων εργασίας

0 399

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, υλοποίησαν χθες, Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 από ώρα 7:00μ.μ. έως 9:00μ.μ., μια πολύ ενδιαφέρουσα, δια δραστική ενημερωτική ημερίδα (διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e:Presence.gov.gr), με θέμα: τα νέα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που στοχεύουν στην επιδότηση νέων θέσεων εργασίας.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κος Σπύρος Πρωτοψάλτης και η Περιφερειακή Δ/ντρια Θεσσαλίας κα Όλγα Τσιούρβα παρουσίασαν τον Οργανισμό και τις δυνατότητες χρηματοδότησης επιχειρήσεων, ενώ η Προϊστάμενη Απασχόλησης της Περ/κής Δ/νσης ΟΑΕΔ Θεσσαλίας κα Ξανθή Ζησοπούλου παρουσίασε όλα τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που είναι ανοιχτά ως προς την υποβολή αιτήσεων.

Ακόμη, ο κος Καραγιάννης  και η κα Γιβροπούλου, στελέχη του ΟΑΕΔ Λάρισας, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων και παρείχαν αναλυτικές και διευκρινιστικές οδηγίες για τις διαδικασίες υπαγωγής και αποπληρωμής των προγραμμάτων.

Τον συντονισμό της ημερίδας είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας κος Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ενώ την οργάνωση  & τεχνική υποστήριξη της διαδικτυακής ενημέρωσης, είχε ο κος Νικόλαος Δεδούσης – 7ο ΠΤ ΟΕΕ.

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κων/νος Αγοραστός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, κος Σπύρος Πρωτοψάλτης, παρέμεινε μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, παρεμβαίνοντας για διευκρινήσεις στις απορίες των συμμετεχόντων.

 

Για την Περιφερειακή Διοίκηση Θεσσαλίας

του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Κοτσιμπογεώργος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.