Τα Μετέωρα στην λίστα με τα 10 ονειρικά ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας

Αναφορά στα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδος κάνει η ιστοσελίδα bovary.gr σε άρθρο της.

0 390

Αναφορά στα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδος κάνει η ιστοσελίδα bovary.gr σε άρθρο της.

Αναφορά στα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδος κάνει η ιστοσελίδα bovary.gr σε άρθρο της.

Μετά από αυτό της Σαντορίνης… στα 10 καλύτερα κάνει αναφορά σε αυτό των Μετεώρων το οποίο εμείς οι ντόπιοι το ξέρουμε πολύ καλά και το έχουμε απολαύσει πολλές φορές.

Τα 10 ονειρικά ηλιοβασιλέματα σύμφωνα με την σελίδα είναι: Μετέωρα, Κερί – Ζάκυνθος, Παραπορτιανή – Μύκονος, Πάτμος, Παραλία Cavo Paradiso – Κως, Πήλιο, Χώρα – Νάξος, Παλιό Λιμάνι – Χανιά, Πλάκα – Μήλος, Μανδράκι – Ρόδος.

Η σελίδα γράφει σχετικά:

Είναι εκείνη η στιγμή που ο βαθυκόκκινος ήλιος επισκιάζει κάθε άλλη δραστηριότητα μας, για να γαληνέψει την ψυχή μας. Είναι αυτό το μεγαλειώδες έργο της φύσης, που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και μας προκαλεί δέος.

Το ηλιοβασίλεμα μοιάζει με μια έκρηξη χρωμάτων που όμοια της δεν υπάρχει. Μαγεύει τους ερωτευμένους μα δεν προϋποθέτει πάντοτε τον έρωτα. «Λυγίζει» και συγκινεί τους κυνικούς. Δημιουργεί εικόνες νοσταλγικές που απαθανατίζονται σε χιλιάδες φωτογραφικά φιλμ.

Κι αν μέχρι τώρα ήταν συνδεδεμένο με ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της χώρας μας, τη Σαντορίνη, υπάρχουν δέκα τοπία και μέρη απ’ όπου μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα, την ώρα που ο ήλιος χάνεται στον ορίζοντα!

Μετέωρα

Τα Μετέωρα ορθώνονται σαν γίγαντες μπροστά στα μάτια των ταξιδιωτών και υπόσχονται να τους μαγέψουν με το απόκοσμο τοπίο τους και το αξέχαστο ηλιοβασίλεμα τους, παρά το γεγονός ότι αυτός ο ήλιος δεν χάνεται στα νερά κάποιας θάλασσας, όπως συμβαίνει με τα νησιά. Ιδανικό σκηνικό, σαν να είναι βγαλμένο από ταινία εμπνέει τους λάτρεις της φωτογραφίας και αξίζει μια επίσκεψη.

meteora sun r

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.