Τα κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο άκουσε ο Χρήστος Μιχαλάκης

0 427

Τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τραγούδησε το πρωί της Παρασκευής το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών.

Μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα, εκπαιδευτικοί και μαθητές συνάντησαν τον Αντιπεριφερειάρχη, όχι στο γραφείο του, αφού αυτό θα ήταν μικρό για να τους φιλοξενήσει, αλλά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της Π.Ε. Τρικάλων, με το παρών να δίνει και ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας.

Με τις μελωδίες να δίνουν γιορτινό χρώμα στην πόλη, ο Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με εκπαιδευτικούς και μαθητές, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. «Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά, με Υγεία και Ευτυχία και ένα 2023 όπου ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και ως κοινωνία συνολικά, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να προχωρήσουμε μπροστά μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας. Ιδιαίτερα στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, εύχομαι μία χρονιά γεμάτη μάθηση, γνώση, αλλά και νέες εμπειρίες στο περιβάλλον του σχολείου. Η Περιφέρεια θα βρίσκεται σταθερά δίπλα τους, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθειά τους», σημείωσε ο Χρήστος Μιχαλάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr