Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων και αποχαιρέτησαν τους απόφοιτους

0 1.011

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου τα Εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ» γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2022-2023 και με μια συγκινητική τελετή αποφοίτησης αποχαιρέτησαν τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κ. Μανάκο Δημήτριο, Πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων και Διευθυντή του Λυκείου, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές του Σχολείου για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την επιμονή τους και αποχαιρέτησε τους απόφοιτους ευχόμενος καλά αποτελέσματα και ευόδωση των στόχων και των ονείρων τους. Στη συνέχεια, τόνισε το σημαντικό ρόλο της άριστης συνεργασίας του Σχολείου με τους γονείς, οι οποίοι εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά», τα οποία αποζητούν την καλύτερη δυνατή παιδεία για τα παιδιά τους.  Επίσης, αναφέρθηκε στο «ψηφιακό σχολείο» που ήδη από φέτος ξεκίνησε να είναι σε λειτουργία και είναι στη διάθεση μαθητών και καθηγητών για τη συνεχή επικοινωνία και ενημέρωσή τους.

Ξεχωριστή στιγμή στην όλη εκδήλωση αποτέλεσε η βράβευση του επίτιμου Προέδρου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» κ. Γκίμτσα Βασίλειου. Την επίδοση της τιμητικής πλακέτας έκανε ο κ. Μανάκος και παίρνοντας τον λόγο ο κ. Γκίμτσας με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που στήριξαν το όνειρό του για ένα σχολείο υψηλών προδιαγραφών αλλά και την οικογένειά του για την μεγάλη βοήθεια που του προσέφερε σε όλες τις δυσκολίες που υπήρξαν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του πορεία.

Την φετινή μας τελετή τίμησαν με την παρουσία τους  ο συντοπίτης Aναπληρωτής καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ,  κ. Ρωμανός Μαλικιώσης καθώς και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Σοφία Αλεστά εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Παπαστεργίου.

Ακολούθησαν ευχαριστήριοι και αποχαιρετιστήριοι λόγοι από τον  κ. Καμινιώτη Σόλωνα, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Καμινιώτη Σωτήρη, Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Λυκείου και  τον μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου Μιχαλίτση Χρήστο,  Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Γυμνασίου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή των αποφοιτηρίων καθώς και με τις καθιερωμένες βραβεύσεις μαθητών-μαθητριών για τη διάκρισή τους σε Πανελλήνιους, Περιφερειακούς αλλά και  ενδοσχολικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γιορτής, συγκίνησης και περηφάνιας όλοι οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τα έντονα συναισθήματα των παιδιών μέσα από μουσικοθεατρικά δρώμενα και συγκινητικά βίντεο. Το «Όνειρο ζω» του Χατζηγιάννη και το συμβολικό πέταγμα των καπέλων έκλεισαν την εκδήλωση με την ευχή όλων μας να ζήσουν οι απόφοιτοι το όνειρό τους.

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.