Συζητήθηκε η αίτηση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα στο Πρωτοδικείο

Συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων η αίτηση τριτανακοπής του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος ιδρύθηκε το 1963

0 73

Συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων η αίτηση τριτανακοπής του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος ιδρύθηκε το 1963

Συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελoύς Πρωτοδικείου Τρικάλων η αίτηση τριτανακοπής του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος ιδρύθηκε το 1963, κατά του σωματείου ΑΟΤ1963(πρώην Α.Σ.Τρίκαλα 2011) για τη χρήση από το σύλλογο ΑΟΤ1963 του ονόματος , της χρονολογίας ίδρυσης και των συμβόλων του Α.Ο. Τρίκαλα.

Ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Τρίκαλα είχε στο πλευρό του πολλούς φίλους της ομάδας αλλά και εκπροσώπους των παλαιμάχων του συλλόγου οι οποίοι υπομονετικά ανέμεναν για ώρες μέχρι να διεξαχθεί η συζήτηση που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

Βασικός μάρτυρας του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ήταν ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Τρίκαλα Γιώργος Λαγάρας.

Η πλευρά του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα μέσω και του Νομικού συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Αυγέρη αλλά και του Γιώργου Λαγάρα, εξέθεσε την άποψη της για το όνομα , τα σύμβολα , τον ύμνο και την ιστορία της ομάδας και αναμένει την κρίση του δικαστηρίου .

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1963

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.