Συζήτηση και δράσεις του Δήμου Μετεώρων σε συνεργασία με το 3ο Δημοτικό Σχολείο

0 419

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος κατόπιν επιθυμίας μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη μαζί τους .
Στη συζήτηση που ακολούθησε οι μαθητές έδειξαν τις ανησυχίες τους για το περιβάλλον με ερωτήματα που χαροποίησαν ιδιαίτερα τον Δήμαρχο. Απαντώντας από την μεριά του ο Δήμαρχος σε όλα τα ερωτήματα των παιδιών, τα ενημέρωσε για τις σχετικές ενέργειες που πραγματοποιούνται και έχουν προγραμματιστεί από τον Δήμο μας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος τους υποσχέθηκε ότι μαζί τους θα πραγματοποιήσει δενδροφύτευση κάτι που ήταν και επιθυμία τους που κανονίστηκε και υλοποιήθηκε την Τρίτη 8/6/2021. Συνεργείο του τμήματος πρασίνου του Δήμου μας παρείχε όλες τις υπηρεσίες και τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους.

Στην όλη δράση που έγινε στη νησίδα της οδού Αγίου Στεφάνου πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Τσίκαρης Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θώμος Γεώργιος και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Τρικάλης Χρήστος.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr