ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Προεκλογική η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα Τρίκαλα

0 592

Φιέστα του πρωθυπουργού  η επίσκεψη στα Τρίκαλα, όπου ουσιαστικά έταξε την ολοκλήρωση των έργων στον Ε65, ένα έργο όμως που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε δρομολογήσει και ολοκληρώσει τον φάκελο του.

Έτσι δεν έγιναν καθόλου σοφότεροι και δεν κέρδισαν τίποτα οι πολίτες του Νομού Τρικάλων από την ΄΄πολυδιαφημιζόμενη΄΄ επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή, μολονότι οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Οι περιβόητες δεσμεύσεις, λοιπόν, εξαντλήθηκαν σε φιλοφρονήσεις  μεταξύ των στελεχών της ΝΔ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να προχωρήσει σε μια ακόμη κρίση αυτοθαυμασμού μήπως και ξεχάσουμε τις επιτελικές παλινωδίες που καθημερινά πληρώνει η χώρα και η κοινωνία.

Κατά τα άλλα, συγχαίρουμε τον Πρωθυπουργό για τη σύνεση του να μην σερβίρει το “ξαναζεσταμένο” σχέδιο του για την εκτροπή του Αχελώου και τον καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα. Φαίνεται ότι η πρόσφατη καταδικαστική απόφαση του ΣΤΕ  ως προς την ανεδαφικότητα και την αντισυνταγματικότητα της ΄΄μερικής΄΄ εκτροπής, προσγείωσε απότομα τους “άριστους” της ΝΔ για αυτό και ελπίζουμε να μην ξαναπροσπαθήσουν κάποιοι αμετανόητοι της παράταξης του να εγείρουν πάλι τέτοιο ζήτημα.

Από την άλλη, πρόδηλη ήταν η απουσία ολιστικής πρότασης για τη διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία καθώς δεν ειπώθηκε τίποτα για το υδατικό ισοζύγιο της περιοχής και δυστυχώς, για άλλη μια φορά, δεν αναπτύχθηκε κανένας σχεδιασμός για τα μικρά φράγματα και έργα που έχει ανάγκη ο θεσσαλικός κάμπος και η πρωτογενής παραγωγή.

Αντιθέτως, ο Πρωθυπουργός, πιστός στις νεοφιλελεύθερες δοξασίες του, εξήγγειλε την ιδιωτικοποίηση της άρδευσης από την Καρδίτσα, ξεχνώντας παράλληλα να αναφέρει τις καταστροφικές συνέπειες μιας τέτοιας υλοποίησης, η οποία θα διογκώσει ακόμη περισσότερο το κόστος παραγωγής και θα συρρικνώσει το αγροτικό εισόδημα.

Πάντα μακριά από την πραγματικότητα.

Πάντα μακριά από τις ανάγκες του λαού.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr