Συνθήκες παγετού στην κεντροδυτική Μακεδονία

Συνθήκες παγετού επικρατούν από τα ξημερώματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των χιονοπτώσεων, που σημειώθηκαν στα ορεινά.

0 181

Συνθήκες παγετού επικρατούν από τα ξημερώματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των χιονοπτώσεων, που σημειώθηκαν στα ορεινά. Συνθήκες παγετού επικρατούν από τα ξημερώματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των χιονοπτώσεων, που σημειώθηκαν στα ορεινά. Στους 2 βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Κλειστοί είναι οι δρόμοι από τον Άγιο Αθανάσιο, την Άρνισσα, αλλά και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν).

Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι από τη Βέροια, αλλά και τη Νάουσα προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου. Ανοιχτός είναι ο δρόμος από τη Νάουσα προς το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», στο όρος Βέρμιο.

Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά στις Σέρρες, αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό Γρεβενών.

Ωστόσο, αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.