Συννεφιά την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές, λίγες τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ομίχλες και τοπικός παγετός αναμένεται τη νύχτα και τις πρωινές ώρες.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

Άνεμοι, στο Ιόνιο μεταβλητοί 3-4, στο Αιγαίο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα από -4 έως 11, στη δυτική και νότια από 2 έως 14 και στις νησιωτικές περιοχές από 6 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά, ομίχλες τη νύχτα και το πρωί, ασθενείς βροχές το βράδυ. Άνεμοι μεταβλητοί 3 Μποφόρ, θερμοκρασία από 2 έως 9 βαθμούς.

Στην Αττική, αυξημένη συννεφιά, ασθενείς βροχές στα βόρεια. Άνεμοι Βοριάδες, 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 4 έως 10 βαθμούς.

Δευτέρα, 20-1-2020
Συννεφιά, τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι, στο Ιόνιο Ανατολικοί 4-6 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση με τοπικό παγετό τη νύχτα και το πρωί.

 

από makthess.gr